The news is by your side.

A început asfaltarea altor 20 de străzi din Bârlad

Lucrările, care se vor desfășura pe o lungime totală de 10 kilometri, au început cu înlocuirea unor borduri iar astăzi a fost turnat primul strat de asfalt pe strada Mihail Kogălniceanu.

Reprezentanții SC Soragmin SRL Sălcioara, care și-a adjudecat la licitație contractul, au început lucrările cu strada Siret, unde deja au fost înlocuite bordurile și s-a pregătit carosabilul pentru asfaltare. În paralel, astăzi, pe strada Mihail Kogălniceanu s-a turnat asfalt, artera fiind redeschisă circulației la lăsarea întunericului. De asemenea, aceeași operațiune a început și pe strada General Naumescu.

În paralel cu proiectul de asfaltare a nouă străzi, pe care l-am demarat acum circa o lună, și acesta este unul foarte ambițios, pe care mi l-a asumat cu toată responsabilitatea. Sperăm să ne mai ajute vremea și până la sfârșitul acestui an să avem cel puțin trei străzi asfaltate, din acest pachet de 20.

Proiectul are o durată de implementare de 12 luni, din care 10 luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor. Finanțarea contractului, care are o valoare de aproape 11 milioane lei, se va asigura de la bugetul local.

Comentarii
Se incarca...