The news is by your side.

Bradul de Crăciun din centrul Bârladului, donația unui om de afaceri

Un bârlădean a donat municipalității un brad de 20 de metrii. Bradul de Crăciun a fost instalat pe data de 25 noiembrie, la ora 12 în fața Primăriei Bârlad. Cel care a donat bradul se numește Ioan Ciobanu și este proprietarul unei pizzerii din oraș. Recent, el și-a exprimat dorința de a răspunde inițiativei primarului Dumitru Boroș, care încă de acum trei ani a lansat o invitație tuturor bârlădenilor, care au brazi pe proprietățile lor, să ii doneze orașului. Bradul de Crăciun va fi inaugurat pe 1 Decembrie, odată cu pornirea iluminatului festiv. 

” Un gest frumos pentru care trebuie să îi mulțumim public domnului Ciobanu. Pe lângă economia la bugetul local, bucuria pe care o va face pentru ultima dată acest brad este cea mai importantă ”, a spus primarul Dumitru Boroș.

Sezonul trecut, bradul care a fost montat în centrul Bârladului avea tot 20 de metri înălțime și a fost achiziționat de la Ocolul Silvic ” Ciobănașu” din județul Bacău, cu aproximativ 1300 de lei, deoarece variantele oferite de localnici nu au fost potrivite.

Comentarii
Se incarca...