The news is by your side.

Chiropractica – o terapie care funcţionează prin corectarea problemelor corporale

0 769

Chiropractica – o terapie care funcţionează prin corectarea problemelor corporale

Chiropractica este o formă de medicină alternativă preocupată de diagnosticul , tratamentul și prevenirea tulburărilor mecanice ale sistemului musculo-scheletic , în special ale coloanei vertebrale . Are origini ezoterice și se bazează pe mai multe idei pseudoștiințifice .

Chiropracticienii pun accent pe managementul conservator al sistemului neuromusculo-scheletic fără utilizarea de medicamente sau intervenții chirurgicale, cu accent deosebit pe coloana vertebrală. Durerile de spate și de gât sunt specialitățile chiropracticii, dar mulți chiropracticieni tratează alte afecțiuni decât problemele musculo-scheletice. Există o serie de opinii în rândul chiropracticienilor: unii credeau că tratamentul ar trebui limitat la coloana vertebrală sau durerile de spate și gât; alții nu au fost de acord.

Acum și în Bârlad.
Chiropractor Cătălin Ciupescu – strada Vasile Lupu nr.5 sc. A ap.03
De ce să alegi chiropractica pentru durerile de spate?

Spre deosebire de alte terapii, chiropractica nu doar ameliorează durerea, ci tratează problema de fond.
Alege vindecarea, nu doar relaxarea!

Deoarece dorim sa fim alături de voi cat mai mult si sa ne implicam cu toții in evoluția dvs. pe plan personal si un stil de viată cat mai plăcut si ușor.

,, Deoarece am observat ca dorința noastră de a va ajuta nu doar pe planul programelor noastre va aduce bucurie venim iarăși cu o veste buna pentru clienții noștri din Bârlad.
Ziua de marți 28.03.2023 vine cu o oferta care sa va încânte cat mai mult, vom oferi o reducere de 50% la oricare dintre programele noastre către primele 5 persoane care vor solicita serviciile noastre.
Va așteptăm cu brațele deschise sa parcurgem fiecare pas important către rezultatul dorit de dumneavoastră.”
Cătălin Ciupescu – chiropractor

Pentru detalii si programări telefon :0763256741

Sursa:
Chiropractor Cătălin Ciupescu

Comentarii
Se incarca...