The news is by your side.

LIDL a relocat un magazin in Barlad,

0 596

LIDL a relocat un magazin in Barlad,

Lidl continuă investițiile pe plan local în optimizarea spațiilor de vânzare astfel încât să corespundă standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Situat pe strada Republicii, nr. 320, noua locație Lidl din Bârlad, județul Vaslui, înlocuiește magazinul aflat pe același bulevard, dar la numărul 316, care va fi închis astazi, 12 februarie 2023. Noua locație are o suprafață de vânzare de peste 1.400 de metri pătrați și dispune de 126 de locuri de parcare, fiind deschis tot astazi, 12 februarie 2023!

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Bârlad dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

„Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Inaugurarea magazinului din Bârlad continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Reușim să respectăm această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, promovăm cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, declară reprezentanții retailerului.

Sursa:
https://revistaprogresiv.ro/stiri/lidl-relocheaza-magazinul-din-barlad

Comentarii
Se incarca...