The news is by your side.

Patinoare ecologice artificiale pentru toate anotimpurile, cu zero costuri la electricitate și apă.

Patinoare ecologice artificiale pentru toate anotimpurile, cu zero costuri la electricitate și apă.

Waterboyz aduce pe piață un produs cu adevărat revoluționar: patinoarul ecologic artificial cu zero costuri la electricitate și apă. Patinoarul livrat și montat de Waterboyz folosește o tehnologie ecologică care elimină în totalitate consumul de energie și apă al patinoarelor convenționale. Reprezintă o soluție excelentă pentru reducerea considerabilă a costurilor de funcționare și întreținere, oferind posibilitatea de a funcționa 365 zile pe an.

Waterboyz oferă, de peste 10 ani, locuri de joacă României, alături de servicii complete de achiziție, suport, instalare, consultanță și mentenanță.

Fiind un promotor al inovației, echipa Waterboyz și-a propus să depășească mereu așteptările beneficiarilor și a implementat proiecte inedite, precum:
• Prima plajă cu patinoar ECO din Europa care se află în România, în stațiunea Olimp, la Novum By The Sea.
• Primul și cel mai mare parc gonflabil întins pe 6000 mp care se află tot în România, în Pădurea Jurasică din centrul stațiunii Neptun.
Interviu cu George Toda, CEO Waterboyz România:
Cum poate fi replicat în alte comunități proiectul derulat pentru Novum By the Sea?
Patinoarul ecologic artificial este o soluție accesibilă tuturor, poate fi amplasat în orice zonă geografică, singura condiție este ca terenul să fie plan și nivelat. Fie că este vorba despre resorturi, parcuri publice sau private, târguri, evenimente locale, patinoarul ecologic atrage ca un magnet atenția publicului și aduce bucurie comunității, indiferent de anotimp. Oferim soluții de închiriere pentru comunitățile care doresc organizarea de târguri de Crăciun, sărbători, bâlciuri, concerte și alte evenimente desfășurate pe tot parcursul anului dedicate în mod special localnicilor și turiștilor.

În cât timp considerați că își poate amortiza investiția într-un patinoar sintetic un investitor privat? Dar o primărie? Cum se pot amenaja aceste proiecte cu fonduri europene?
Din experiența clienților noștri, un patinoar care funcționează tot timpul anului se amortizează în mai puțin de un an, mare parte din venituri fiind înregistrate în perioada sărbătorilor. Oferim și varianta de închiriere, astfel venim în sprijinul primăriilor locale sau investitorilor privați. În cadrul măsurilor de finanțare cu bani europeni, unde sunt eligibile activitățile de agrement, produsul se încadrează cu brio ca obiect al achizițiilor, mai ales pentru că are această caracteristică ecologică.
Sunteți lideri de piață pe segmentul agrement și amenajări locuri de joacă. Ce alte produse care au schimbat dinamica locală oferiți comunităților?
În anul 2011, când am înființat Waterboyz, ne axam mai mult pe locurile de joacă modulare, echipamente gonflabile-tobogane și curse cu obstacole. Ne-am adaptat cerințelor, iar în prezent oferim o gamă variată de produse alături de simulări și proiectări în 3D, execuție și montaj. Mai mult decât atât, oferim afaceri la cheie și facem colaborări pentru proiecte cu fonduri europene. Ne-am adaptat pieței, ne-am extins și oferim României locuri de joacă de exterior și interior, jocuri electronice, amenajări de parcuri, precum cele din județele Călărași, Satu Mare, Sălaj, Constanța, amenajări de parcuri private în resorturi de 4 și 5 stele (Panoramic Colibița, Hotel Aurelius Împăratul Romanilor, Razelm Luxury Resort, Hotel Peștera, Novum By the Sea, Bucovina Residence & SPA, Alpina Resort) sau amenajări pentru dezvoltatori imobiliari importanți din toată țara.
Interviul a fost publicat în Revista Ghidul Primăriilor, Ediția Specială, Toamna 2022, prima și singura revistă din România în format print și online destinată exclusiv autorităților locale.
Pentru a vizualiza online revista, click aici: https://bit.ly/3SxM2Un

Sursa:
https://www.ghidulprimariilor.ro/

Comentarii
Se incarca...